Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

На його думку, виборча кампанія відбувається з порушеннями демократичних норм.

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв сумнівається в легітимності майбутніх виборів президента України.

В інтерв'ю болгарській газеті "Труд" він заявив, що в Україні йде "різка, брудна кампанія перед виборами", і що в Росії до цих пір не розуміють, "з ким в Україні можна розмовляти", передає РБК.

Медведєв запевняє, що московська влада відкрита для контактів з новим керівництвом України, але якщо вибори будуть "чесними".

"Важливо, чи буде ця перемога чесною, чи будуть ці вибори легітимними, без фальсифікацій. Недавні події змушують підозрювати найгірше", — сказав глава уряду РФ.

Дмитро Медведєв вважає, що виборча кампанія в Україні відбувається "з грубими порушеннями загальноприйнятих демократичних норм", до яких він відносить закриття виборчих дільниць на території РФ і заборону росіянам бути спостерігачами на виборах.

Від 31 грудня 2018 року в Україні офіційно стартувала президентська виборча кампанія. Кандидати у президенти могли подавати документи на розгляд до Центральної виборчої комісії. Процедура реєстрації завершилась 3 лютого. Самі вибори призначені на 31 березня 2019 року.

Джерело. 

2ogoloshenya