Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

В Алтайському краї знищено понад 20 тонн «санкційних» горіхів, заборонених до ввезення на територію Росії.

Як повідомили в Россільгоспнагляді, незаконне ввезення партії волоських горіхів загальною вагою 20,18 тонн з Казахстану виявили прикордонники.

При огляді було встановлено, що на мішках є маркування з інформацією про країну походження продукції - США (місто Чіко, штат Каліфорнія), виробник Western Nut Company. Партія надійшла в супроводі фітосанітарного сертифіката Казахстану, відомості в якому не відповідали інформації, зазначеної на маркувальних етикетках.

«Продукція, заборонена до ввезення на територію Російської Федерації, посадовими особами Управління було вилучено і після з'ясування всіх обставин у супроводі співробітників поліції доставлена на полігон ТПВ в Третьяковській районі, де знищена шляхом спалювання», - повідомили в Россільгоспнагляді.

Знищення десятків тонн горіхів проводилося в рамках виконання «контрсанкціонного» указу президента РФ, нагадали у відомстві.

Джерело. 

2ogoloshenya