Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Глава польського Сейму Марек Кухцінський під час ХІІ форуму "Європа-Україна" заявив, що будівництво газопроводу "Північний потік-2" є ударом проти Центральної Європи.

За словами Кухцінського, країни Європейського союзу демонструють лицемірство в питанні енергетичної безпеки. Також очільник Сейму додав, що частина країн хоче підтримувати Україну, але в той же час "вони домовляються про спорудження газопроводу", повідомляє "Польське Радіо".

"Будівництво "Північного потоку-2", а пізніше й "Північного потоку-3", означає згоду на те, щоб Україна стала несамостійною; що її кинули на поталу. Росія в цьому контексті є найбільшою небезпекою і загрозою. Це удар проти Центральної Європи, а також - балканських країн", - зазначив Кухцінський.

Крім того, політик наголосив, що країнам Центральної Європи необхідно розвивати регіональне співробітництво.

Нагадаємо, раніше Сенат Сполучених Штатів представив резолюцію, що закликає до посилення оборонної допомоги Україні та підтримує скасування будівництва газопроводу "Північний потік-2".

Джерело.

2ogoloshenya