Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У Росії громадська думка не залежить від економічної ситуації в країні. Такий погляд український журналіст, кореспондент УНІАН у РФ Роман Цимбалюк висловив у інтерв'ю виданню "Крим.Реалії", коментуючи відносини РФ і України.

"Російська пропаганда ефективна і нещадна для свідомості російського обивателя... З приводу України більшість росіян дадуть відповідь ту ж, що і по відношенню до окупованого Криму: що питання повернення країни до складу Росії неминуче, що це якась історична помилка і так далі. Не тільки "Крим наш", але і "Україна наша". Ось це треба розуміти – що вони готові до таких дій", – сказав він.

За словами журналіста, ніхто в російському суспільстві не заперечуватиме, "якщо завтра буде відданий наказ, причому не "зеленим чоловічкам", як 2014 року, а російським військовим".

"Марші миру, як 2014 року, проводити тут теж нікому. Просто хотілося б, щоб українці не жили в ілюзіях, особливо з огляду на виборчу кампанію деяких політиків на базі компромісу або миру з Росією", – зазначив Цимбалюк.

Він визнав, що в Україні люблять міркувати за формулою "чи переміг холодильник телевізор?"

"Насправді ніякої боротьби немає: телевізор і холодильник не перетинаються, тут немає причинно-наслідкових зв'язків. Немає розуміння, що санкції, становище Росії на міжнародній арені, падіння рубля і так далі, пов'язані з агресією Росії проти України. Усе це намагаються замінити терміном "русофобія" і роблять такі круглі, щирі, нерозуміючі очі: "Як же так, нас чомусь не люблять". Ти їм кажеш: "Хлопці, ви теж молодці – приїжджаєте на танках в іншу країну!" – а вони відповідають: "Ну ми ж чекали, що ви з квітами нас будете зустрічати". Російський ведмідь не наївся", – сказав Цимбалюк.

Джерело. 

2ogoloshenya