Прибула в Москву делегація ВПС Ізраїлю передала російській стороні звіт про інцидент в Сирії, в результаті якого був збитий російський літак Іл-20.

Про це повідомляється 20 вересня на офіційній сторінці армії оборони Ізраїлю в Twitter. «Ізраїльські офіцери представили звіт про ситуацію із загибеллю російського літака вогнем ППО Сирії в ніч на понеділок, а також попередні результати розслідування інциденту, що проводиться Армією оборони Ізраїлю», - йдеться в повідомленні. Відзначається, що ізраїльська делегація провела в Москві кілька зустрічей з командуванням та іншими високопосадовцями ВКС Росії, в ході яких сторони «в сприятливому настрої» провели «професійні, відкриті і прозорі обговорення з різних питань».

Нагадаємо, делегація Ізраїлю на чолі з командувачем ВПС країни Амікамом Норкин прибула в Москву для обговорення загибелі екіпажу російського літака-розвідника Іл-20, який був збитий засобами ППО Сирії під час відбиття атаки ізраїльських винищувачів F-16 на сирійську провінцію Латакія. Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заявив, що організував візит глави ВПС в Росію «з подвійною метою: продовження захисту ізраїльських громадян при збереженні співробітництва між двома країнами».

Джерело.

2ogoloshenya