Результат пошуку зображень за запитом "прапор велико"

Активи російських олігархів в Великобританії можуть бути конфісковані на тлі встановлення зв'язку між виконавцями хімічної атаки в Солсбері і спецслужбами Російської Федерації.

Співрозмовник видання розповів, що Національне агентство з боротьби зі злочинністю (NCA) в найближчі місяці візьметься за "понад 100 іноземців", які мають стан неясного походження. Більшість з них росіяни. Поліція на початку цього року отримала повноваження застосовувати ордера проти іноземців в Великобританії, які підозрюються в зв'язку з корупцією або організованою злочинністю за кордоном. Тепер підозрювані на вимогу поліції повинні пояснити судам, звідки взялися їхні активи і нерухомість, що знаходяться на території Великобританії. Якщо вони не зможуть довести законність отримання майна - воно може бути конфісковано. Влітку британські міністри отримали хвилю критики після того як виявилося, що "ордера на походження майна" були застосовані всього тричі за шість місяців нововведень.

Однак джерела в уряді запевняють, що Національне агентство з боротьби зі злочинністю використовувала цей ордер кілька десятків разів після того, як прем'єр-міністр Тереза ​​Мей наказала вжити суворих заходів у відповідь на застосування газу "Новачок" проти Сергія і Юлії Скрипаль в березні. "Існує багато чого, що громадськість не може бачити: скасування віз і розслідування, які ведуться щодо походження багатства цих людей. NCA розглядає більш ніж 100 випадків, але ці речі потребують часу, щоб все відбувалося в правовому полі. Громадяни, можливо, помітили, що Романа Абрамовича вже немає в країні ", - додав співрозмовник. Генеральний прокурор Джеффрі Кокс напередодні сказав парламентаріям, що "значна кількість" ордерів на майно неясного походження буде видано в найближчі місяці. Він назвав їх "особливо цінною частиною озброєння правоохоронних органів проти корупції та хабарництва".

Даунінг - стріт заявила, що Великобританія також вживає додаткових заходів, щоб зупинити на кордоні будь-якого, кого підозрюють в "антидержавній діяльності". Російські олігархи, пов'язані з Путіним, стикаються з суворими заходами в Лондоні, включаючи перевірку приватних літаків. Посадові особи вже проводять перегляд всіх віз, які дозволяють іноземним особам жити в Великобританії, якщо вони інвестують в країну не менше 2 мільйонів фунтів. Нові правила встановлюють, що візи можуть бути відхилені, якщо існують "достатні підстави вважати, що кошти були отримані незаконно, або через поведінку, яка вважається незаконна у Великобританії". Тим часом органи фінансового контролю вивчають досьє і походження стану десятків російських олігархів, що входять в найближче оточення Володимира Путіна, і їх близьких.

Серед потенційних цілей: перший віце-прем'єр Ігор Шувалов, старший син екс-глави "РЖД" - Андрій Якунін, власник футбольного клубу "Челсі" - олігарх Роман Абрамович, алюмінієвий магнат Олег Дерипаска, дочка екс-міністра фінансів Татарстану - Ельсіна Хайрова.

Джерело.

2ogoloshenya