Туристи застрягли в аеропорту

У терміналі міжнародного аеропорту "Бориспіль" знову застрягли туристи. 

Всі вони очікують рейсу в турецький Бодрум, який було перенесено на добу. У повідомленні йдеться, що у Борисполі "застрягли" 170 осіб. Ще у п'ятницю, 7 вересня, о 13:30 літак рейсу BAY 2081 авіакомпанії Bravo повинен був вилетіти в Бодрум. В останній момент пасажирів сповістили про те, що рейс було відкладено до 12:00 суботи, 8 вересня.

Туристи застрягли в аеропорту

Туроператором є скандальний JoinUp, з яким пов'язаний не один подібний інцидент минулого літа. Як зазвичай, з туристами туроператор не зв'язується і нічого не пояснює. Людям не надали харчування, також ніхто їх не розселив у готелі.

Туристи застрягли в аеропорту

Нагадаємо, що 1 вересня понад 300 пасажирів півдня чекали на свій рейс до Туреччини в аеропорту Бориспіль. Про це в суботу стало відомо з повідомлення адвоката Олега Іщенка, яку він опублікував на своїй сторінці Facebook

Він додав, що в ніч на 1 вересня був запланований рейс №4410 Київ – Анталія компанії Air Azur‎. Станом на 12:00 літак не вилетів. Адвокат зазначив, що пасажири блокують вильоти інших рейсів.

Туристи застрягли в аеропорту

Крім того він вважає, що людей хочуть обдурити, і під виглядом рейсу на Вільнюс намагаються відправити інший рейс до Анталії, а представники Air Azur не хочуть давати коментарі пасажирам. Як повідомляли раныше, компанія JoinUp підвела українців туристів не можуть повернутися додому з відпочинку в Туреччині. Так в аеропорту Анталії, вже 5:00 українські туристи очікують вильоту додому. Також повідомили про те, що у єгипетському курортному місті Хургада "застрягли" понад 200 українських туристів. Всі вони не можуть вилетіти до Львова з ранку 28 липня. Так, літак з туристами повинен був вирушати о 7:20 за місцевим часом (8:20 за Києвом), однак він зламався.

Джерело.

2ogoloshenya