Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Компанія Google закриває свій четвертий проект зі створення соціальної мережі - Google+ (Google Plus) Незважаючи на те що в цьому майданчику зареєстровані мільярди чоловік, проте її практично ніхто не користуеться.

Так, 23 серпня офіційне ком'юніті французького підрозділу компанії прийняло рішення про закриття своєї офіційної сторінки в Google Plus. В якості альтернативи Google France пропонує використовувати свої офіційні сторінки на Facebook і Twitter.Отмечается, що на сторінці Google France було 470 тисяч передплатників, але активності в ній не було абсолютно: ніхто не публікував пости, а коментарі відсутні зовсім. Більш того, після офіційного оголошення про закриття групи її покинуло трохи більше 100 чоловік, тобто майже всі учасники навіть не читають пости в Google+.
Закриття офіційної сторінки Google+ у французькому сегменті пов'язують з початком повного згортання проекта.Как повідомляв NEWSONE раніше, представники деяких найбільших технологічних компаній, серед яких Facebook, Google і Twitter, планують зібрати таємну зустріч з підготовки до проміжних виборів в США.

Джерело.

2ogoloshenya