Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Результат пошуку зображень за запитом "вотсап"

Керівництво месенджера WhatsApp прийняло важливе рішення - з 2019 року в додатку більше не буде застосовуватися наскрізне шифрування листування користувачів.

За словами засновника, пише ЗМІ, компанії Facebook Марка Цукерберга (власник WhatsApp), дана міра була викликана вимогами влади Сполучених Штатів.

Раніше один із засновників і голова компанії WhatsApp Ян Кум оголосив на своїй сторінці в Facebook, що покидає пост. За інформацією американських ЗМІ, Кум покинув компанію на тлі розбіжностей з Facebook. Його, зокрема, не влаштовували спроби Facebook "використовувати персональні дані і послабити шифрування". Повідомляється, що завдяки цьому спецслужби зможуть легко отримати доступ до листуванням всіх користувачів.

Відзначимо, що 13 серпня портал news.ru з посиланням на компанію повідомив про спростування: "Ця інформація" є фальсифікацією "від несанкціонованої третьої сторони, а не від WhatsApp", - повідомили агентству в компанії.

Джерело

2ogoloshenya