Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Кількість охоронців, які супроводжували Путіна на зустрічі з патріархом РПЦ Кирилом здивувала мережі.

Під час святкових заходів на честь 1030-річчя Хрещення Русі в Москві на зустріч з патріархом РПЦ Кирилом прибув президент Росії Володимир Путін. Користувачі мережі були шоковані кількістю охорони, яка супроводжувала керівника Кремля.

Відео зустрічі російського лідера з патріархом РПЦ Кирилом на Соборній площі Кремля поділився на своїй сторінці у Twitter блогер з ніком Сталингулаг.

Користувачі не розуміють, для чого голові така кількість охоронців на святі. І охорону Путіна вже прозвали в соцмережі, як архангели ФСТ з автоматами.

"Найголовніше питання: якщо ви вірите в Бога, то навіщо вам стільки охорони? Адже вас повинен захищати Господь, а якщо ви свою безпеку довіряєте більше мужикам з пістолетами, а не Всевишньому, то тоді чому ви себе називаєте віруючими?" - написав у пості він.

"Як чекіст може бути віруючим?!" "Всі комуняки швидко перевзулися і почали вірити в бога", "Охорона віруючих від віруючих", "Це не охоронці, вони апостоли", "Архангели ФСТ з автоматами на броньовиках надійніше", "Яке ж мерзенне видовище - карлик на підборах на чолі Росії, що зображає з себе віруючого в єврейські казки, тим самим зомбуючи народ... Росія, прокинься!" - пишуть в коментарях.

 

Джерело

2ogoloshenya