Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39
 
За датою народження та належністю до певного знаку Зодіаку астрологи визначають, ким ви були в минулому житті.
Астрологи впевнені, що зірки бачили всі наші перевтілення і тому минуле життя і накладає свій відбиток, зокрема в приналежності до певного знаку Зодіаку. Саме він може розповісти, ким ви були в минулому житті.

Овен – Воєначальник

Лідерські риси, сміливість і завзятість – ідеальний набір для того, хто здатний керувати армією. Мудрість у знаку врівноважує його імпульсивність.

Тілець – Художник

Великий запас енергії і творчий потенціал характеризує цей знак. Вони люблять красу, розкіш і комфорт. А вміння розбиратися в естетиці залишилося з попередніх життів.

Близнюки – Знаменитість

Найбільш товариські серед зодіакального спектру. Найімовірніше займали свою нішу в нашому шоу-бізнесі. Вони немов магніт, притягують до себе увагу оточуючих і люблять виступати на сцені.

Рак – Учитель

Гострий розум і безкорисливий характер чудово поєднується у Рака з бажанням допомагати іншим. У сукупності ці якості роблять їх прекрасними вчителями.

Лев – Письменник

Знак сповнений творчих ідей і легко висловлює свої емоції на папері, як і при особистому спілкуванні.

Діва – Вчений

Діви від природи володіють аналітичним складом розуму і схильні до точних наук. Також важлива їх уважність до деталей і аналіз навколишнього.

Терези – Суддя

Вроджене почуття справедливості, гармонії і рівноваги. Ідеально походящая професія для даного знака.

Скорпіон – Кілер

Дипломатичний, але потайний Скорпіон зберігає в собі багато граней і загадок. Він здатний майстерно маніпулювати людьми і безжально розправлятися з ними. Чим і займався в минулому житті.

Стрілець – Воїн

Найсвятіше для Стрільця – його свобода. Вибору і пересування. Саме тому в часи несправедливості, рабства і воєн він міг бути тільки воїном і борцем за справедливість.

Козеріг – Бос

Ідеальні лідерські якості і неймовірну працьовитість. Цей знак готовий все своє життя присвятити роботі і жодного разу про це не пошкодували. Вони здатні легко налагоджувати ділові зв'язки і швидко укладати договору на взаємовигідних умовах.

Водолій – Лікар

Щедрість і гуманний підхід Водолія допомагали в минулому житті їм дбати про тих, хто приходив до нього за порятунком і зціленням. Прогресивний і незалежний знак.

Риби – Філософ

Мрійник і фантаст з чудово розвиненою інтуїцією. Цей знак відмінно розбирається в питаннях добра і зла. До нього приходили за порадою і завжди прислухалися до його думки.

Джерело

2ogoloshenya