Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Європейський суд постановив необхідність визнання одностатевих шлюбів як причину для отримання посвідчення на проживання одним з подружжя, який не є громадянином Євросоюзу.

Постанова стосується всіх країн-членів ЄС.

Необхідність цієї постанови стала актуальною після того, як влада Румунії відмовила ще в 2012 році в наданні дозволу на проживання одного чоловіка з одностатевого шлюбу з американським громадянством.

Термін "чоловік", згідно з новою постановою Європейського суду, є обов'язковим для всіх країн Європейського союзу. Це стосується навіть тих держав, де законодавчо заборонені одностатеві шлюби.

"Держави-члени мають свободу дозволяти або не дозволяти шлюб між особами однієї статі. Однак вони не можуть перегороджувати свободу проживання громадянина ЄС. Відмова надавати одному з подружжя право на проживання на території порушує права людини", - йдеться в постанові суду.

Як повідомляв раніше портал "Знай. ua" Хуан Карлос Круз, жертва клерикального сексуального насильства, заявив, що Папа Франциск сказав йому, що Бог зробив його геєм і що його сексуальність "не має значення". Чоловік, який пережив сексуальне насильство, в квітні провів три дні у Ватикані з Папою Римським.

Відомо, що тоді активно обговорювалося жорстоке поводження, яке він відчував від рук чилійського священика. Круз так описав своє знайомство з Татом Франциском:

"Ви знаєте Хуан Карлос, це не має значення. Бог створив вас таким. Бог любить вас таким чином. Тато любить вас таким, і ви повинні любити себе і не турбуватися, що кажуть люди".

За словами Круза виходить, що Тато відходить від вчення Римсько-католицької церкви, яка вважає гомосексуалізм "об'єктивно безладним" і таким, що суперечить Божому закону.

Джерело

 

2ogoloshenya