Ф'юрі дали зелене світло на бій з Усиком – українцю підклали свиню

Президент WBC Маурісіо Сулейман не збирається ставати на заваді історичному об'єднанню титулів у хевівейті Усик – Ф'юрі.

"Чи є шанси, що бій за абсолюта між Усиком та Ф'юрі відбудеться до того, як володар поясу WBC проведе обов’язковий захист проти переможця Вайлдер – Руїс? Не хотів би спекулювати. Але якщо поглянути з практичного боку, є багато змінних.

Екс-промоутер Усика хоче зірвати історичне об'єднання титулів з Ф'юрі – менеджер українця жорстко відповів

Зараз має битися Ф’юрі, потім Вайлдер з Руїсом. Якщо Усик домовиться з Тайсоном, то переможець цього поєдинку зустрінеться з претендентом. Є кілька речей, які я не можу контролювати. Якщо ви просите описати сценарій подій, то, ймовірно, все станеться, як я сказав", – сказав Сулейман в інтерв'ю iD Boxing.

Тим часом як WBC не поспішає зобов'язувати "Циганського короля" захищати титул проти обов'язкового претендента, IBF може поставити історичне протистояння Усик – Ф'юрі під загрозу. Промоутер Едді Хірн наполягає на тому, щоб Олександр Усик провів захист проти обов'язкового претендента Філіпа Хрговича перед тим, як зустрітись на ринзі з Тайсоном.

2ogoloshenya