США відправлять в Україну боєприпаси та бронемашини Humvee в рамках пакету допомоги на 725 млн доларів – ЗМІ

Очікується, що США в рамках наступного пакету допомоги Україні, у розмірі 725 мільйонів доларів, спрямують боєприпаси та бронемашини Humvee.

Про це повідомляє Reuters, передає УНН.

За словами американських чиновників, очікується, що наступний пакет допомоги адміністрації Байдена в галузі безпеки для України включатиме боєприпаси та транспортні засоби Humvees.

Чиновники на умовах анонімності заявили, що терміни оголошення пакету зброї, а також його вміст та вартість можуть змінитися.

Один з офіційних осіб сказав, що хоча пакет допомоги не включатиме засоби для відбиття масованих ракетних атак, однак, він був розроблений для зміцнення здатності України давати відсіч росії в контрнаступі.

Боєприпаси та техніка будуть надіслані з використанням президентського рішення про скорочення озброєнь (PDA). Це дозволить доставити все до України вже найближчими днями після оголошення.

Також повідомляється, що боєприпаси та транспортні засоби будуть відправлені з використанням президентського рішення про скорочення озброєння (PDA), що дозволить відправити їх до України найближчими днями.

2ogoloshenya