Захарова видала нову цинічну заяву про масові вбивства в Ізюмі: інсценування, як у Бучі

Офіційна представниця міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова, яка "відзначилась" своїми цинічними заявами, видала ще одну брехливу промову.

Вона заявила, що сотні вбитих росіянами українців в Ізюмі Харківської області – це інсценування "на зразок Бучі", пише Обозреватель.

Захарова назвала "інсценуванням" ексгумацію понад 450 убитих росіянами українців, а також наявність катівень, де окупанти знущалися з мирних жителів захоплених населених пунктів. Її слова цитує російське пропагандистське видання "РИА Новости".

"Стосовно Ізюма: я хотіла б зазначити, що після перегрупування союзних сил у Харківській області режим Зеленського всіляко намагається повторити в цьому місті сценарій Бучі. Той самий, який вони намагалися написати самі… Тепер навчилися – за голлівудськими сценаріями. Щоб уникнути проколів, які були в Бучі придумані київським режимом, проводиться ексгумація останків. Але не виходить створити навіть те, що придумали в Бучі", – сказала Захарова.

Вона також заявила, що раніше Росія нібито "пачками" надсилала західним державам "фотографії реальних поховань, було додано відеофакти, свідоцтва, описи". Але реакції нібито не було жодної, бідкається Захарова.

"І ось так усе: інсценування одним словом", – заявила представниця МЗС РФ.

Як повідомлялося раніше, у місті Ізюм Харківської області, яке понад шість місяців перебувало в російській окупації, виявили масове поховання на понад 440 тіл. Там поховані українські військові та мирні жителі.

2ogoloshenya