Складають списки. У Держдумі РФ запропонували забирати машини у людей, які виїхали з країни-агресора після оголошення мобілізації

На тлі оголошеної в Росії мобілізації на кордоні РФ складають списки тих, хто виїжджає, заявив глава Держдуми країни-агресора Росії В’ячеслав Володін.

Про це повідомляє Інтерфакс.

«У нас складають списки всіх тих, хто стоїть на виїзд зараз. Думаєте, вони виїжджають і ніхто не бачить, хто поїхав, навіщо поїхав?» — сказав він.

Володін запропонував віддавати машини росіян, які виїхали за кордон, сім'ям громадян країни-агресора, які пішли воювати проти України.

«Також треба подумати, кому віддати ці машини. Може, сім'ям тих хлопців, котрі поїхали воювати. Так буде правильно», — сказав він.

Нагадаємо, 21 вересня кремлівський диктатор Володимир Путін оголосив часткову мобілізацію у РФ.

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу повідомив, що під час часткової мобілізації буде призвано 300 тисяч резервістів. Мобілізаційний ресурс Росії він оцінив майже у 25 мільйонів осіб.

Також Держдума РФ ввела в Кримінальний кодекс поняття «мобілізація», «воєнний стан», «збройний конфлікт». Тепер у Росії каратимуть за дезертирство, неявку на службу та добровільну здачу в полон.

2ogoloshenya