«Мені потрібні найборзіші»: з'явилося відео, як пригожин особисто вербує зеків

Те, що росії бракує гарматного м'яса на війні в Україні, вже давно зрозуміло всім. Оскільки добровольців нема, країна-агресорка тепер залучає ув'язнених.

В телеграм-каналах з'явилося відео, на якому "кухар Путіна" євген пригожин, який вважається власником ПВК "Вагнер", особисто вербує ув'язнених для участі у війні. Воно було знято в одній із російських колоній.

На опублікованих кадрах чутно, як пригожин попередив ув'язнених про важкі умови на фронті та пообіцяв їм помилування через пів року.

Він також наголосив на трьох найбільших "гріхах" на фронті:

  • дезертирство;
  • алкоголь і наркотики;
  • мародерство та сексуальні стосунки з українськими жінками.

Війна важка, на всякі там чеченські тощо й близько не схожа,– зазначив він.

За його словами, мінімальний вік чоловіків, яких набирають на війну, – 22 роки. Власник ПВК запевнив ув'язнених, що ставлення командування до них не відрізнятиметься і часом навіть буде більш лояльним, ніж до інших найманців.

Пригожин каже, що їм потрібні лише штурмовики. "У нього є в ПВК літаки кількох типів, РСЗВ, танки – все необхідне для того, щоб ефективно наступати", – запевняє він.

Водночас не забув згадати й про те, що найбільше чекає росіян в Україні, – смерть. Вербувальник зауважив, що всіх хоронять в алеях героїв у тих містах, де вона є, а, хто не знає де поховати, то поруч із каплицею ПВК "Вагнер" у Гарячому Ключі.

відео як власник ПВК "Вагнера" вербує в'язнів російських колоній на війну дивіться нижче

2ogoloshenya