Співак Рікі Мартін знову у центрі скандальних новин - цього разу його звинуватили у зв'язку із племінником. Артист усе заперечує, але справу вже передали до суду.

Свого часу він перевернув думку громадськості з ніг на голову. Ще б пак, рок-зірка Рікі Мартін довгий час асоціювався з вільним вільним життям, не обтяженим жодними складнощами та відповідальністю. Ось тільки, як виявилося, Рікі Мартін гарний та дбайливий батько для своїх чотирьох дітей. Щоправда, всіх їх народили сурогатні матері, бо родина Ріки Мартіна неординарна. Співак має чоловіка - шведсько-сирійського художника Джвана Йосефа. Нині їм доведеться пройти випробування судом.

Так, під час розслідування позову про домашнє насильство стало відомо про "романтичні" відносини суперзірки Ріки Мартіна та його племінника. Родич співака, 21-річний Денніс Ядіель Санчес, звинуватив Рікі Мартіна у фізичному та психологічному насильстві під час їхнього зв'язку.

Наразі артисту загрожує до 50 років позбавлення волі. Про це пише іспанська газета "Marca".

"За словами потерпілого, Рікі Мартін виявляв фізичну та психологічну агресію в ході відносин, які тривали протягом семи місяців. З урахуванням того, що заявником є ​​його власний племінник, артистові загрожує зовсім інше покарання. Рікі Мартін може бути засуджений до 50 років в'язниці" , - Вказано в повідомленні на сайті інформаційного агентства.

Відомо, що Денніс Аділь Санчес є сином рідної сестри Рікі Мартіна. Хлопець стверджує, що його стосунки з дядьком тривали близько семи місяців і були розірвані з ініціативи молодої людини кілька місяців тому.

Зазначається, що адвокати 50-річного співака готують захист. Вони заявляють, що нещодавно Санчеса самого засудили за домагання щодо жінки.

"Ми впевнені, що коли у цьому питанні стануть відомі справжні факти, наш клієнт Рікі Мартін буде повністю виправданий", - цитує видання захист.

За даними газети, судовий процес має стартувати 21 липня. Цього ж дня Денніс Аділь Санчес відповість на запитання судді.

ДОВІДКА: Енріке Мартін Моралес, більш відомий як Рікі Мартін, є популярним у 1990-х роках пуерториканським співаком та актором. За свою музичну кар'єру він отримав сім премій Греммі.

2ogoloshenya