Молитви до Пречистої  Діви Марії з гори Кармель (котра ніколи не підводила).

Боже, Котрий зволив вшанувати Чин Кармелітів славним титулом Твоєї Діви Матері. Даруй ласку її охорони всім, хто святкує цю урочисту дату так, щоб почерез Неї ми осягнули вічне щастя у Небі. Амінь.
О славна Діво Маріє! Царице Кармелю, Матінко Божа і всіх нещасних грішників, особлива Покровителько всіх тих, що одягають Твій святий шкаплір. Благаю Тебе задля слави, що була уділена Тобі Воплоченим Словом, Котре вибрало Тебе на Свою Матір. Дістань для мене прощення моїх гріхів, ласку для поправи мого життя, для спасення душі, для потіхи в терпіннях, і особливо — ласку, про яку я прошу в цій новені, під умовою, що вона буде згідна із Волею Твойого Божественного Сина. Амінь.

Пречиста Діво із гори Кармель, Надіє тих, що у відчаю, заступись за нас перед Твоїм
Божественним Сином.

***

Пречиста Діво із гори Кармель, Царице ангелів, Подателько Божих ласк для людей, Прибіжище і Заступнице грішників. Із довір’ям припадаю ниць перед Тобою, благаю Тебе отримати для мене (потихо висловити просьбу). У відповідь я урочисто обіцяю звертатися до Тебе в усіх моїх випробуваннях, терпіннях і спокусах; буду чинити все, що в моїй силі, щоб спонукати інших любити Тебе, шанувати, і закликати в їхніх всіх потребах. Дякую Тобі за всі незліченні благословення, котрі я одержав завдяки Твому милосердю і могутньому заступництву. Будь ласка, і надалі будь моїм Щитом у небезпеці, моїм Провідником в житті, і Потіхою у годині смерті.
Амінь.

2ogoloshenya