Якщо ви нещасливі в житті, змініть це! І чим швидше, тим краще

Частенько ми настільки застрягаємо в рутині, що нам здається, що з неї неможливо вибратися. Ми миримося з тим, що здається нам правильним і безпечним. Ми боїмося змін, тому що боїмося зробити стрибок в невідомість.

Тому ми залишаємось. Нас так жахає думка про те, щоб залишити все позаду і розпочати з нового аркуша, що ми готові пожертвувати своїм щастям заради відчуття звичності й безпеки. Ми залишаємося, коли потрібно б рухатися далі.

Якщо ви невдоволені своїм місцем в житті — змініть його! Ви ж не дерево!

Якщо ви невдоволені своєю роботою — йдіть! Якщо робота виснажує вас розумово, фізично й емоційно, якщо вона не дає вам рости та вчитися новому, — киньте її та знайдіть іншу, яка принесе вам щастя. Ви не занадто старі для цього.

Якщо вас не влаштовують ваші друзі — йдіть! Якщо вам здається, що вони не дають вам нічого хорошого, а тільки пригноблюють вас і висмоктують з вас енергію — йдіть. Ви зобов’язані зробити це, щоб захистити себе від токсичної дії оточення. Рухайтеся далі й оточуйте себе людьми, які налаштовані на одну частоту з вами.

Якщо вас не влаштовують ваші стосунки — йдіть! Ваш партнер не остання людина у світі, з яким у вас можуть бути романтичні стосунки. Стосунки — це значно більше, ніж побачення, грайливі СМС, поцілунки та обійми. Справжні стосунки змінюють вас до глибини душі, дозволяючи розвиватися і ставати кращою версією себе. Якщо ваш партнер вганяє вас в тугу і розбиває вам серце, то пора рухатися вперед і йти зі стосунків.

Якщо вам не подобається жити у своєму місті — від’їжджайте! Звичність і комфорт — це добре, але не до такої міри. Якщо ви не готові переїхати в інше місто тільки через страх перед невідомістю, можливо, вам варто подумати та все ж ризикнути. Адже все найпрекрасніше в житті відбувається за межами вашої зони комфорту.

Наважтеся почати життя в новому місті з чистого аркуша. Адже справжній будинок — це там, де вам добре, а не там, де ви у безпеці.

Нарешті, якщо вас не влаштовує ваше відношення до життя — змініть свою точку зору! Перестаньте переживати через те, що не можете змінити. Ви можете змінити тільки себе і свою точку зору. Життя прекрасне, якщо бачити його таким. Все влаштовано не складніше і не простіше.

Ваше щастя найважливіше. Якщо ви не щасливі, змініть це вже сьогодні! Зробіть перший крок і рухайтеся вперед!

Поділіться цим закликом з тими, кому потрібно його почути!

Джерело

2ogoloshenya