6 пар знаків Зодіаку, які не зможуть жити разом

Незважаючи на те, що всім хотілося б завжди знаходити спільну мову з оточуючими, насправді відбувається далеко не так. Кожну людину відрізняє ціла сукупність різних емоцій, і вони можуть бути виключно позитивними. Кохання, прихильність, ненависть і ревнощі властиві кожному.

Астрологія визначає пари знаків Зодіаку, яким дуже важко вжитися разом на одній території.

Близнюки та Близнюки

У парі Близнюків виходять або найкращі друзі, або закляті вороги. Вся проблема в їхній нерішучості та абсолютному нерозуміння того, що треба робити далі. У таких стосунках, як правило, нічого незрозуміло аж до того, як саме почувається кожен і що він планує у майбутньому.

Скорпіон та Водолій

Скорпіони ніколи не відрізнялися великою кількістю друзів. Але вони абсолютно точно не можуть терпіти спокійних, неупереджених та ексцентричних Водоліїв, чий підхід до життя просто виводить їх із себе. Ненависть Скорпіонів до Водоліїв настільки очевидна, що останні також важко сприймають Скорпіонів, воліючи триматися від них подалі.

Терези та Овен

Терезам часто властиво витати в хмарах і зовсім ні про що не переживати. У світі все прекрасно до того часу, поки їм вдається підтримувати гармонію. Однак у парі з Овнами такий підхід не пройде, оскільки вони завжди хочуть бути правими — незалежно від прагнення Терезів завжди підтримувати баланс.

Незважаючи на зовсім різний підхід до кожної ситуації, який вони не розуміють, їм, проте, вдається поважати один одного.

Лев та Телець

Незважаючи на те, що зі Левів та Тельців виходить чудова пара приятелів, оскільки протилежності притягуються, дружба у них ніколи не складається. Бажання Левів зберігати вірність сильно контрастує із прагненням Тельців добиватися того, що вони хочуть за всяку ціну. Крім того, рішучість Левів зовсім не поєднується із упертістю Тельців.

Рак та Риби

Раки та Риби за своєю натурою неймовірно чутливі. При цьому вони виявляють свої почуття по-різному. Ракам властиво тримати їх при собі, Риби завжди випускають їх назовні, даючи оточуючим можливість зрозуміти, що саме вони відчувають у певний момент. Через абсолютно різний підхід до своїх емоцій вони не можуть зберегти дружбу.

Овен та Овен

Два Овна як друзі рідко можуть порозумітися і врегулювати проблеми, що виникли. Жоден із них не звик відступати і визнавати свою неправоту, оскільки прагнути до останнього відстоювати свою думку. В результаті будь-яке навіть найменше протиріччя виливається у них у величезний скандал, вирішити який просто неможливо.

Джерело. 

2ogoloshenya