Раджу нікому не робити ці 3 речі після 50-ти! Ділюсь своїм досвідом

Доброго дня! Я хочу поділитися трьома речами, від яких я відмовилася після 50! Раджу вам також відмовитися від них.

Сьогодні мені виповнилося 60. Я дійшла до цього рішення самостійно, і тепер, хочу поділитися з вами, щоб ви не повторювали моїх помилок.

Я не сиджу на дієтах

Після 50 років наші організми переживають важкий стрес – серйозний гормональний збій. У чоловіків перестає вироблятися тестостерон, а у жінок естроген і прогестерон.

Як наслідок після такого стресу, наше тіло набирає 5 кілограмів. Це вважається нормою і ні на що не впливає.

До свого ювілею я намагалася правильно харчувати. Відмовляла собі в солодкому, мучному і смаженому. В результаті, я не набрала ваги після 50 років.

Біль того, після 50 років дієти бездієві. Наш організм не може вже скинути вагу і кардинально змінитися, адже обмін речовин і процес травлення надто повільні для таких експериментів.

Я не фарбую волосся. Я ходжу сива

Я зробила собі стрижку каре і з легкістю ношу сиве волосся. Не розумію, навіщо жінки самі себе обманюють і намагаються зафарбувати сивину. Особливо, в яскравий колір (руду, брюнетку і так далі).

Я доглядаю за своїм волоссям і за своєю шкірою, але я не намагаюся вдати, що проблем з ними нема і що роки не взяли своє. Я вважаю, що в кожному віці краса особлива, унікальна.

Я не звертаю увагу на думку оточення

Я довго до цього йшла, але все ж дійшла. Дехто все життя не може позбутися страху перед думкою інших людей.

А я все ж змогла. Мій досвід, моє життя, мої захоплення, моя зовнішність – це все моє. Я надто довго слухала про що говорять люди. Досить! Тепер я можу дозволити собі не  звертати ні на кого уваги.

Все дуже просто: життя з кожним роком летить все швидше. Дуже мало часу нам відведено на важливі речі, нема чого тоді тратити їх на щось непотрібне. Наше тіло старіє – це нормально. Не потрібно соромитися природних процесів, їх ніхто не омине.

Час прийняти себе! Час полюбити себе! Час жити для себе!

Джерело.

2ogoloshenya