Інформація для роздумів.

ЕКОНОМІЧНИЙ ПРИМУС

Сучасний раб змушений працювати без зупинки й до смерті, тому що коштів, зароблених рабом за 1 місяць, вистачає, щоб оплатити житло за 1 місяць, їжу за 1 місяць і проїзд за 1 місяць. Оскільки грошей вистачає у сучасного раба завжди тільки на 1 місяць, сучасний раб змушений працювати все життя до смерті. Пенсія також є великою фікцією, тому що раб-пенсіонер віддає всю пенсію за житло і їжу, і у раба-пенсіонера не залишається вільних грошей.

ІЛЮЗІЯ ПОПИТУ

Другим механізмом прихованого примусу рабів до роботи є створення штучного попиту на найнеобхідніші товари, які нав'язуються рабу за допомогою ТВ-реклами, піару, розташуванням їх на окремих місцях магазину. Сучасний раб включений в нескінченну гонку за «новинками», а для того, щоб їх придбати він змушений постійно працювати.

КРЕДИТНА ПАСТКА

Третім прихованим механізмом економічного примусу сучасних рабів є кредитна система. з її «допомогою» сучасні раби все більше і більше втягуються в кредитну кабалу.

МІФ ПРО ДЕРЖАВУ

Четвертим механізмом змусити сучасних рабів працювати на прихованого рабовласника є міф про державу-піклувальника. Сучасний раб вважає, що працюючи на державу він виконує свій громадянський обов’язок. Насправді ж поняття держави використовується сучасними рабовласниками щоб затуманити мізки рабів. Сучасні раби не повинні запитувати чому працюючи все життя вони залишаються завжди бідними? І кому конкретно перераховуються гроші, виплачені ними у вигляді податків?

МЕХАНІЗМ ІНФЛЯЦІЇ

П'ятим механізмом прихованого примусу рабів є механізм інфляції. Зростання цін при відсутності реального росту зарплати забезпечує приховане непомітне пограбування рабів. Таким чином, сучасний раб біднішає все більше і більше.

БЕЗАЛЬТЕРНАТИВНІСТЬ БУТТЯ

Шостим прихованим механізмом змусити раба безкоштовно працювати: позбавити раба коштів на переїзд і купівлю нерухомості в іншому місті або іншій країні. Цей механізм змушує сучасних рабів працювати на єдиному великому підприємстві та «терпіти» кабальні умови, тому що змінити умови свого життя немає можливості.

ВІДСТУНІСТЬ ДОСТУПУ ДО ІНФОРМАЦІЇ

Сьомим механізмом, який змушує раба безкоштовно працювати, є приховування інформації про реальну вартість праці та реальної вартості товару, який виготовив раб. Також приховується інформація про частку зарплати раба, яку привласнює собі рабовласник через механізм бухгалтерського нарахування.

ПРИХОВУВАННЯ ПРАВДИ

Восьмим механізмом для того, щоб сучасні раби не вимагали своєї частки прибутку, й тим паче не вимагали віддати зароблене їх батьками, дідами, прадідами, є замовчування фактів розграбування загальнодержавних ресурсів та майна, які були створені численними поколіннями рабів протягом тисячолітньої історії.

НЕСПРАВЖНІ ЦІННОСТІ

Щоб раби навіть не замислювалися про те, що можна жити інакше, їх за допомогою міфів про комфорт переманили в густо населені міста, позбавивши тим самим можливості жити на землі і забезпечувати себе продуктами харчування власноруч. Їм стали нав'язувати і вкорінювати в них несправжні життєві цінності (багато грошей, мода, шопінг, круті тачки, айфони, і т.п.).

2ogoloshenya