Результат пошуку зображень за запитом "Трамп заявив, що лідер КНДР дуже порядна людина"

Після ще недавніх звинувачень і заяв з особистими образами, президент США Дональд Трамп у вівторок назвав північнокорейського лідера Кім Чен Ина "дуже порядною" людиною.

Відповідну заяву він озвучив після зустрічі у Білому домі з президентом Франції Еммануелем Макроном.

"Ми маємо достатньо конструктивні перемовини. Кім Чен Ин дійсно був дуже відкритим і, я думаю, дуже порядним, зважаючи на те, що ми побачили", - прокоментував американський президент своє ставлення до північнокорейського лідера.

У цьому зв'язку Трамп нагадав про обіцянки Пхеньяна, яких той раніше не пропонував. Очевидно, американський президент мав на увазі заяву лідера КНДР про припинення своєї ракетної програми та закриття ядерного полігону. Він висловив переконання, що така позиція стала можливою завдяки "дуже-дуже жорсткій позиції" Сполучених Штатів.

Нагадаємо, США і Північна Корея готують зустріч лідерів країн. Американська сторона наполягає на припиненні розробки нових балістичних ракет Пхеньяном та денуклеаризації Корейського півострова. Спочатку переговори планувалося провести наприкінці травня, після цього з'явилися повідомлення про їх можливе проведення на початку червня. Водночас поки що невідомо на території якої країни планується провести цю зустріч.

Джерело                                                                                      

               

2ogoloshenya