Нічний снігопад паралізував Кам'янець-Подільський

Сьогодні 28 грудня в Кам'янці-Подільському спостерігається складна ситуація на міських дорогах у зв'язку з нічним снігопадом. Центр міста просто зупинився через затори. Комунальні служби не впоралися з погіршенням погодних умов хоча прогноз погоди за тиждень попереджував про снігопад. Вулиці міста залишилися неприбраними від снігу.

Навіть попри заяви про готовність комунального господарства до зимових негараздів сьогодні на автошляхах міста було помічено лише одну одиницю техніки, хоча в на явності є 17. Розчищення доріг виявилося справою самих автомобілістів та мешканців міста.

Хочемо нагадати, що нова міська влада на чолі з М.Посітко протягом цього року намагалася ліквідувати комунальне підприємство "Комбінат благоустрою", яке й завжди здійснювало прибирання міста від снігу.. Про невиплату зарплатні, штучну відсутність замовлень неодноразово повідомляли працівники підприємства. У підсумку "Комбінат благоустрою" не закрили, обмежились заміною керівника на депутата "свободівця" Віталія Дрозда. Однак зима вже продемонструвала куди приводить таке керування міським господарством.

Але чи буде міський голова відповідати за не виконання своїх обов'язків. Звичайно, що ні. Спробуйте невчасно сплатити податок, чи штраф! Отримаєте подвоєння й відповідно додаткові витрати. То невже нам за наші податки не можна полегшити хоча б елементарне, розчистити дороги та тротуари. Але сьогодні на додачу, ще й потрібно замість влади прибирати вулиці від снігу.

І якщо нерозчищеними залишаються центральні вулиці міста , то що вже й казати про дворові проїзди. Житлові райони не лише вкриті снігом, але й навіть не просипані сумішшю ті вузенькі  стежки для пересування пішки.  В соціальних мережах триває імітація тяжкої боротьби на комунальному фронті міста та району, а насправді все виглядає зовсім інакше.

Вчора ввечері стало відомо про обмеження руху на "Тещиному язику". Вночі його було знято, але до прочистки недавно збудованих доріг приступили лише на наступний день. Перевал розчищається   в шаховому порядку, однак говорити про повне розчищення неможна. Лише по одній смузі в двох напрямках залишаються доступними для руху.

Залишається лише підсумувати. Минають роки, змінюється влада, але це ніяк не впливає на реальність  життя українців можливо справа не у владі а в тому що пора наказувати за бездіяльність?!

2ogoloshenya