Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Професор стверджує, що ми самі забиваємо цвяхи у віко своєї труни, коли неправильно обираємо продукти.

Професор Христо Мемерскі — болгарський генетик і цілитель, автор десятка книг, читає лекції по всьому світу, викладав свій курс у 200 університетах 63 країн.

Про старіння

Старість не є природним станом. На думку багатьох вчених, це хвороба і ми самі її викликаємо своєю нерозумною харчовою поведінкою. 70% людей у світі вмирають через злочинне ставлення до харчування. Подагра, діабет, виразки, інфаркт, інсульт, різні види раку є проблемою цивілізації.

Продукти, що уповільнюють старіння

Досить дотримуватися простих правил харчування, щоб старість відступила. Головне — ніяких надмірностей і все потроху. Тому я виділив кілька продуктів для уповільнення старіння. Основні з них — овочі, фрукти, йогурт, молоко, вино.

Так, вино, але в невеликих кількостях! У Франції є традиція поливати м’ясо червоним вином. І їх Жан живе на 10 років довше, ніж Джон з туманного Альбіону.

На першому місці знаходиться натуральний йогурт, зроблений за допомогою болгарської бактеріальної палички. Йогурти з сухого молока з дріжджами не володіють лікувальним ефектом. Натуральний йогурт — це найбільш засвоювана їжа. Він запобігає раку шлунка і товстої кишки, зупиняє розвиток остеопорозу.

Найдієвіший спосіб очищення і схуднення дуже простий

У 500 г натурального йогурту додати 1 столову ложку меду, 1 столову ложку яблучного оцту, 1 чайну ложку кориці і 40 крапель 30% настоянки прополісу. Десерт можна урізноманітнити корисними наповнювачами. У нього можна додати чорницю, лохину, волоські горіхи, банани. Ягоди і горіхи по одній жмені, банан — не більш четвертинки.

Цей приємний на смак десерт можна їсти на сніданок і вечерю. Якщо з’їдати по 2 ложки десерту кожні 2 години протягом 20 днів, ви помітите, що талія стала тоншою, волосся блискучим, з’явилася бадьорість і організм в цілому оздоровився.

Натуральні вітаміни для краси

Найкращі вітаміни краси містяться в салаті з моркви і часнику. В Азербайджані провели експеримент, який доводить магічні властивості часнику. В одну склянку налили воду з 80 хвороботворними мікробами, в іншу поклали часник і поставили склянки поруч. Після декількох годин про мікробів не було і згадки. Часник вбив їх дистанційно!

Схожими властивостями володіє прополіс. Він вбиває віруси грипу, бореться з гастритом, колітом, дисбактеріозом, є відмінною протираковою профілактикою. Досить додати 20-30 крапель прополісу в 50 мл води і пити 2 рази в день.

Милі дами можуть приготувати засіб для красивого волосся, нігтів, шкіри: змішати в скляному посуді в рівних пропорціях мед, волоські горіхи, курагу, родзинки, лимон і приймати по 3. л. в день.

Отрута в їжі

У всьому світі було створено понад 200 хімічних речовин, які надають продуктам приємний запах і товарний вигляд. Встановлено вже, що ці речовини в концентрованому вигляді можуть привести до смерті.

Коли купуєте продукти, уважно читайте на етикетках найдрібніший текст, тому що саме там перераховані шкідливі складові.

Синтетичні добавки нітрат натрію і нітрит натрію є одними з найпоширеніших убивць молодості і здоров’я. Їх використовують для продовження свіжості м’яса та запобігання розвитку ботулізму в консервах. Ці речовини рясніють в ковбасі, сосисках, беконі, шинці, в рибних консервах, ними змазують охолоджене м’ясо і рибу.

До дуже небезпечних консервантів належать бутилат гідрокситолуол і бутилат гідроксіанізол. Їх використовують проти прогірклості олій для смаження чіпсів і при виготовленні салатів. Додають в готові торти, жувальну гумку, макарони, щоб зберегти свіжість і термін придатності. Зауважте, це ті продукти, які найбільше люблять діти. І при цьому вони викликають рак і алергію.

Не менш небезпечними для дітей є готові соки. У них використовується бромінова рослинна олія. Вона захищає цитрусові напої від випадання осаду і розшарування води і концентрату соку. Однак ця олія отруйна для людини. Пийте свіжовичавлені соки.

Солоно-солодкий цвях в кришку труни

На початку XX століття люди поглинали в 5 разів менше цукру, ніж зараз. Цукор — це біле прокляття людини. Він завдає шкоди серцю, легеням, ниркам і шлунку. Забудьте про газовані напої і лимонади.

Люди, які страждають від високого тиску, навіть не підозрюють, що головна причина їх недуги у великій кількості спожитої солі. Особливо небезпечно перекушувати на голодний шлунок чіпсами, попкорном з мікрохвильовки або солоними горіхами. Це просто самогубство.

Рецепт довголіття

Не споживайте більше калорій, ніж ті, які витратите.

Їжте щодня по яблуку.

Пийте заморожену воду і трав’яні настої.

Працюйте активно.

Щодня приймайте душ.

Спіть у прохолодній кімнаті.

У вихідні проходьте пішки або проїдьте на велосипеді по 10-15 км.

Оточіть себе з друзями, радійте, смійтеся, не відмовляйтеся від сексу.

Ніколи не думайте і не кажіть, що ви старієте.

Що ви думаєте з цього приводу?

Джерело.

2ogoloshenya