Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Росіяни колонізують Марс наступного року - заява Путіна

Президент Росії Володимир Путін анонсував, що 2019-го його країна запустить місію на Марс.

Також російські космонавти висадяться на полюсі Місяця.

Про це очільник Кремля розповів у фільмі, який зняв прес-секретар путінського виборчого штабу Андрій Кондрашов про свого начальника.

"Ми зараз там здійснюватимемо безпілотні, а потім і пілотовані пуски - для дослідження далекого космосу. Місячна програма, потім дослідження Марса. Перше - це зовсім скоро - 2019 року ми збираємося запустити в бік Марса місію", - сказав Путін.

Програма освоєння Місяця відрізнятиметься від радянської. Космонавти висадяться на полюси планети і шукатимуть там воду. Після детального вивчення Місяця планують досліджувати глибокий космос.

"Веселощів у нього багато. І пиячить, і танцює, і літає, і плаває, дідько, ну все, що можна, робить. Ось тільки в космос боїться. Тоді ж всі писатимуть: "Володимире Володимировичу, не повертайтеся, зробіть ласку народу!" - говорить про Путіна перший і останній президент СРСР, останній генсек КПСС 87-річний Михайло Горбачов.

Вважає, що Путін знаходиться на своєму місці. Каже, що його влада дозволяє утримати Росію від розпаду. Але критикує за ореол всемогутності, який створив довкола себе очільник Кремля.

Джерело          

2ogoloshenya