Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Днями в Києві учениця 10 класу ЗОШ №15 (на момент зйомок), а тепер ліцею Яна Халамандра представляла наше місто у фіналі Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій та національному етапі конкурсу комп’ютерних проектів «INFOMATRIХ – 2018» з командним відеопроектом «Любов перемагає все», у створенні якого брали участь учні та педагогічний колектив 15 школи.


У конкурсній роботі поставила за мету відновити у людській свідомості розуміння важливості моральних цінностей, пробудити у душах і серцях співчуття, співпереживання, любов, повагу не тільки до себе, але й, в першу чергу, до ближнього.
Для цього школярка дослідила суть людських відносин, проаналізувала питання дефіциту любові у всіх її проявах, визначила головну причину байдужості, черствості, непорозуміння між людьми, суперечок, образ, принижень тощо; розглянула умови здорового психічного та психологічного розвитку дитини.
Цінністю роботи є те, що вона виконана на високому професійному рівні із залученням учнів різних вікових груп. Мабуть, саме це і стало вагомим при визначенні переможця.
Вітаємо з І місцем і бажаємо успіху на міжнародному етапі змагань в Бухаресті!

2ogoloshenya