Об'єднані територіальні громади Кам'янеччини продовжують успішно розвиватися

Об'єднані територіальні громади Кам'янеччини продовжують успішно розвиватися

Зокрема, в Колибаївській ОТГ продовжують капітально ремонтувати дороги. В цьому році заплановано відремонтувати ще один важливий транспортний коридор в с. Смотрич вул. Кубачівська.

Кошти для ремонту дороги, а це більше півтора мільйона гривень, вдалося залучити за клопотання народного депутата України Володимира Мельниченка. На сьогодні вже розроблена проектно-кошторисна документація, узгоджено всі технічні проблеми та враховані  побажання жителів. Роботи будуть розпочаті одразу після того як встановляться сприятливі погодні умови.

А у с. Врублівці Слобідсько-Кульчіївецької ОТГ  вже завершено виконання 1-го етапу робіт з реконструкції вуличного освітлення.

В церемонії запуску вуличного освітлення взяв участь народний депутат України Володимир Мельниченко.

Загалом за кошти субвенції з Державного бюджету які були виділені на 193-виборчий округ проведено реконструкцію існуючих ліній електропередач з облаштуванням вуличного освітлення на суму 917 тис. грн. Зокрема по с. Врублівці було прокладено 5,5 км мережі вуличного освітлення та по 1,5 км у с. Яруга та с. Станіславівка.

Серед важливих для громади питань – функціонування школи та амбулаторії. Володимир Мельниченко переконаний, що без рішення громади села ніхто не зможе закрити навчальний заклад. Поряд із цим нардеп пообіцяв, що докладе зусиль для того, щоб у Врублівцях продовжив функціонувати медпункт.

Окремо нардеп переймається проблемою функціонування Гуменецької птахофабрики, відходи з якої потрапляють на поля району.

Безумовно проблем є ще чимало, проте Володимир Мельниченко один із небагатьох народних депутатів України який не тільки бере на себе відповідальність, але завжди відвідує населенні пункти свого виборчого округу, спілкується із представниками громади, вникає в проблеми кожного хто звертається й робить все для щоб життя кожного з нас покращувалося.

 

2ogoloshenya