Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

В Кам’янці-Подільському розшукують чоловіка, який зник безвісти ще рік тому. Повідомлення про розшук поширює Кам'янець-Подільський відділ поліції Головного управління Національної поліції області.

За словами правоохоронців, Данилов Віталій Михайлович, 05.06.1978 року народження, що проживав у місті на вулиці Проектна 10/23, пішов з дому ще 30 липня 2018 року.

«В чому чоловік був одягнений не відомо. Пішов, взявши із собою паспорт, засоби гігієни, рюкзак синього кольору, телефон (наразі телефон не працює). Особливі прикмети: на грудній клітці з лівого боку шрам у вигляді символу Інь-Янь, на спині татуювання у вигляді ящірки, ліва рука від плеча до зап’ястя у різних татуювання. Зріст близько 178 сантиметрів, худорлявої тілобудови, волосся коротке темно русе, на обличчі не велика борідка, розмір взуття 43», - розповідають у поліції.

Правоохоронці звертаються до усіх громадян, кому щось відомо про місце знаходження Данилова Віталія, повідомляти до відділку поліції. Контактні телефони (03849) 6-45-22, 6-45-00 та (097) 638-30-47.

Поліція просить повідомляти усіх, кому щось відомо про місцеперебування Віталія Данилова

Джерело. 

2ogoloshenya