Результат пошуку зображень за запитом "південний буг"

Управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради за результатами тендера 3 серпня уклало угоду з ТОВ “Поділляпромжитлобуд” (Хмельницький) на розчистку русла річки Південний Буг від намулу, завалів в межах Хмельницького (від вул. Трудової до вул. С. Бандери).

Загальна вартість робіт становить 2,48 млн грн, повідомляється у системі “Прозорро”.

Протягом 2018-2019 років переможець торгів має рочистити чагарники та повалити дерева, які ростуть при руслі річки; облаштувати канали і дамби обвалування одноковшовими екскаваторами; встановити сигнальні стовпчики; влаштувати перехід комунікацій через Південний Буг.

Конкурентами виступили дві фірми з Івано-Франківщини “Будпроект ІФ” та “Силует”. При цьому найкращу ціну запропонував “Будпроект ІФ” (2,47 млн грн), але його документація не відповідала вимогам замовника.

Аналогічно стосувалося й ВКФ “Силует”, пропозиція якого на 1 тис. грн була нижчою від ТОВ “Поділляпромжитлобуд”.

За даними бізнес пошукового ресурсу “Youcontrol”, ТОВ “Поділляпромжитлобуд” створено у вересні 2007 року. Єдиним засновником записаний хмельничанин Роман Станіславович Ноль. Людина з такими ж ініціалами балотувалася у депутати Хмельницької міської ради від “Об’єднання “Самопоміч”.

Розмір внеску до статутного фонду підприємства становить 45 тис. грн.

Джерело

2ogoloshenya