Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34
 
Вона знову відбудеться на виїзді з Хмельницького в бік Кам’янця-Подільського.

Не ювілейна, але ж традиційна. В Хмельницькому проведуть вже 31-у агропромислову виставку «Агро Поділля – 2018». І пройде вона, як і торік, на території ТСЦ «Поділля», який розташований на трасі «Хмельницький-Чернівці» неподалік села Ружична.

За повідомленням прес-служби Хмельницької облдержадміністрації, на виставці будуть тематичні розділи: сільгосптехніка, обладнання, комплектуючі, запчастини, сервіс; обладнання для тваринництва та переробки біомаси; засоби захисту рослин, добрива, насіння; сучасні технології і проекти у сільському господарстві; демонстраційні покази техніки і технологій на полігонах виставкового комплексу. Ну, і звісно, ярмарок сільськогосподарської продукції. Все це відбудеться в суботу 15 вересня.

Нагадаємо, захід під назвою «Агро Поділля» проходив до 2013 року в Хмельницькому на території товариства «Хмельницькголовплемпідприємства». А потім, як почалася неоголошена війна, її не проводили. Торік «Агро Поділля» відновили та змінили місце – «переселили» на ТСЦ «Поділля», яке розташоване на виїхді з Хмельницького в бік Ярмолинець та Кам'янця-Поділького.

Джерело

2ogoloshenya