Скандал в Кам'янець-Подільській МСЕК: люди скаржаться на 7-годинні черги та хамське ставлення (ВІДЕО)

В Мережі опублікували відео з медико-соціальної експертної комісії у Кам'янці-Подільському. Кам'янчани скаржаться на халатне ставлення лікарів та тривалі черги.

" Це жах а не комісія. Таке враження, що ми всі прийшли до них додому…. В людини проблеми з ногами а вони б'ють по спині і говорять ставай рівно", - йдеться у дописі Danka Danka.

Пряма мова:  "Сьогодні в м. Кам'янеці Подільському проходив МСЕК,люди стояли по 7-8 годин,щоб попасти до вершителів долі, багато людей відправили на Дніпро,багато людей стало здоровими,в кого було ДЦП з народження теж здорові стали якимось чудом,даже були люди без ніг ,треба було при скакати на одній нозі,щоб подивилися чи не виросла.Це жах а не комісія.Таке враження,що ми всі прийшли до них додому.Люди розказували,що були у Львові і там зовсім інше ставлення до людей,з повагою.А у нас як до бидла,тебе не чують і чути не хочуть, бачать тільки те, що хочуть бачити.В людини проблеми з ногами а вони б'ють по спині і говорять ставай рівно.Я всій комісії бажаю,щоб вони зібрали проблеми,хвороби всіх людей на свої плечі і зробили, хоть би пару кроків"

 

Довідково: Медико-соціальна експертна комісія (МСЕК) — спеціальний заклад в системі охорони здоров'я, що проводить медико-соціальну експертизу особам, які звертаються для встановлення інвалідності, за направленням лікувально-профілактичного закладу охорони здоров'я після проведення діагностичних, лікувальних і реабілітаційних заходів за наявності відомостей, що підтверджують стійке порушення функцій організму, обумовлених захворюваннями, наслідками травм чи вродженими вадами, які спричиняють обмеження життєдіяльності.

Читайте також: На Хмельниччині суд виправдав голову МСЕК у справі про хабар за групу інвалідності

 

2ogoloshenya