Де на Хмельниччині найдешевші послуги водопостачання

Цікаво скільки платять за воду в інших населених пунктах Хмельницької області? Хоче знати хто платить найбільше, а де послуги водопостачання найдешевші?

У МКП "Хмельницькводоканал" розповіли деталі.

" Буває, що нас запитують про стан розрахунків з різних міст області - Славута, Шепетівка, Сатанів. Нагадуємо, що тарифи на водопостачання і водовідведення різні у всіх містах. Навіть по області і районах", - кажуть у "Хмельницькводоканалі".

Різний рівень тарифів на підприємствах водопостачання та водовідведення значним чином залежить від місцевих особливостей виробництва та надання цих послуг, а саме: від джерела водопостачання, його віддаленості від споживачів, якості води в джерелі водопостачання, технології очищення, обсягу реалізації послуг водопостачання та/або водовідведення, кількість споживачів, яким надані послуги, стану основних фондів, розгалуженості комунікацій та багато інших факторів, які впливають на величину собівартості тарифів.

Якщо ви думали, що у великих містах та містах обласного значення послуги з водопостачання – найдорожчі, це зовсім не так.

Отож, серед великих міст обласний центр – Хмельницький – має чи найнижчу вартість послуги водопостачання та водовідведення в області – 27,39 грн/куб.м. Дешевше тільки в смт Стара Ушиця (23 грн/куб), смт Білогір’я (25 грн/куб) та смт Теофіполь (25,44 грн/куб). У Кам’янці-Подільському ця послуга коштує 32,79 грн/куб, у Славуті – 40,58 грн/куб, у Нетішині – 41,93 грн/куб, у Шепетівці – 51,43 грн/куб і в Старокостянтинові – 51,51 грн/куб. Найдорожче послуги водопостачання та водовідведення, як не дивно, коштують у Летичеві – 59,7 грн/куб.

ціни водопостачання

 

2ogoloshenya