Чергова втрата на війні: внаслідок артобстрілу в аеропорту "Херсон" загинув кам'янчанин Андрій Орлов

Без чоловіка залишилась дружина, без батька син...

Внаслідок артобстрілу з боку російських окупантів в аеропорту "Херсон" загинув кам'янчанин Андрій Орлов.

Трагічну звістку повідомили у Кам'янець-Подільській міській раді.

Він гідно ніс службу, був водієм-сапером відділення підводного та гуманітарного розмінування ГУ ДСНС України в Херсонській області.

Церемонія прощання відбудеться завтра о 12-00 в Будинку офіцерів.

Поховають Героя на Алеї Слави міського кладовища.

Нагадаємо, на Херсонщині 6 травня загинуло 6 піротехніків. Вони героїчно розміновували територію Чорнобаївського аеропорту, проте росіяни підступно обстріляли співробітників ДСНС.

загиблі рятувальники аеропорт херсон

Група саперів працювала в Херсонській області, коли окупанти підступно атакували територію. Унаслідок ворожого обстрілу загинуло 6 піротехніків: Олександр Ходаковський, Ігор Соловйов, Микола Шолох, Андрій Орлов, Володимир Погорілий, Роман Каленик.

Росіяни прицільно атакували співробітників ДСНС, скинувши вибухівку з безпілотника, а потім – накрили Чорнобаївський аеропорт з артилерії. Обстріл продовжувався тривалий час. Забрати тіла піротехніків вдалося лише ближче до вечора, пише 24 канал.

Історія загиблого кам'янчанина Андрія Орлова

40-річний Андрій Орлов був піротехнік, який розміновував раніше Харківщину та Запоріжжя.

Без батька й чоловіка залишилися 9-річний син Данило й дружина Орися.

Андрій вже розміновував у 2005 – 2006 роках території після вибухів у Новобогданівці, що в Запорізькій області, та Лозовій, що на Харківщині. Своїми історіями він постійно ділився з сім'єю та друзями.

У 2015 році Андрій брав активну участь в АТО, проте на початку 2022 року – повернувся на службу до ДСНС. Як тільки окупанти увійшли до Херсона – сім'я виїхала в інше місто.

У трагічний день Орися розмовляла з чоловіком близько о 13 годині – він обіцяв закінчити роботу раніше.

загиблий орлов 2

Його багато хто знав у місті та області. Він був дуже добрий, чуйний, нікому не відмовляв у допомозі. Абсолютно безкорисливий,– розповіла кума загиблого.

2ogoloshenya