Душив поліетиленовим пакетом: за вбивство коханої через ревнощі кам'янчанин сяде за ґрати на 9 років

Суд виніс вирок чоловіку, який через ревнощі жорстоко вбив кохану та намагався приховати злочин.

Ревнуючи старшу за себе обраницю, обвинувачений вирішив перевірити її телефон. Те, що він там знайшов, йому не сподобалось, тому він перепитав у жінки., розповідають у Кам'янець-Подільському міськрайонному суді.

Відповідь жінки його роздратувала і він накинувся на неї, схопивши за шию. Оскільки бідолашна намагаючись врятуватися стала чинити йому опір, він завдав їй три удари кулаком в обличчя.

Після цього він одягнув їй на голову поліетиленовий кульок і продовжував душити, допоки остання не перестала подавати ознаки життя. Загорнувши її тіло в халат, він відкрив всі газові конфорки, затулив листком паперу витяжку та покинув квартиру, прихопивши з собою телефон жертви. Зі слів самого кривдника, коли він усвідомив, що накоїв, сильно шкодував про вчинене, тому вирішив самостійно піти в поліцію.

Такі дії обвинуваченого були кваліфіковані за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Читайте також: Побив до смерті через ревнощі, а тіла заховав в підвалі: на Кам’янеччині судять вбивцю.

Сторона захисту намагалась переконати суд, що вбивство було скоєно в стані сильного душевного хвилювання (ст.116 КК України), проте така версія була повністю спростована дослідженими в суді доказами, інформують у суді.

Вивчивши всі матеріали справи, наявні докази та свідчення, суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України, та призначив йому покарання у виді 9 років позбавлення волі.

2ogoloshenya