До України йдуть нічні заморозки: якою буде погода на Кам’янеччині

У західних областях очікуються заморозки 27 та 28 квітня. Суттєве зниження температури також прогнозують у прилеглих областях - у Вінницькій та Житомирській.

Про це повідомила народна синоптикиня Наталка Діденко.

У середу, 26 квітня, на заході дощитиме. У регіоні буде холодно, вдень не вище +8...+13 градусів. Проте саме дощі, каже Діденко, своєю щільною хмарністю не пустять заморозки.

Втім, вже протягом наступних двох днів будуть нічні заморозки. Саме тому синоптикиня радить одягатися тепліше та прикрити рослини, які бояться низьких температур.

"У ніч проти 27 квітня дощі підуть собі далі, хмари розсіються, небо прояснить. Тут вже ймовірність заморозків реальна. Отже, вночі 27-го квітня у західних областях України передбачається заморозки. Вночі 28-го квітня ймовірність заморозків на заході України посилиться і навіть торкнеться прилеглих областей - Вінницької та Житомирської", - йдеться у повідомленні синоптикині.

Про погоду на Кам’янеччині

Сьогодні, 26 квітня, у Кам'янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Сильний дощ йде весь день, щоправда до вечора він послабшає.

27-28 квітня синоптики прогнозують зменшення температури. Відтак, вночі очікується від + 2 до +4 градусів, вдень до + 12. Можливі опади.

2ogoloshenya