З пістолетом і у балаклаві: у Дунаївцях чоловік скоїв напад на відділення банку

Нападник детально спланував злочин, але поліцейські все ж затримали його.

Подія сталася, 5 квітня, близько 9-ї ранку у відділенні одного з банків у м. Дунаївці. В приміщення фінансової установи зайшов чоловік у балаклаві та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, почав вимагати зачинити двері та відійти усіх відвідувачів від каси.

Про це інформують у поліції.

Потім розбійник спрямував пістолет на касира і змусив жінку передати йому всі кошти — понад 160 тисяч гривень та 100 євро.

Забравши пакет із готівкою, нападник поспішно покинув відділення банку та зник у невідомому напрямку.

На пошук зловмисника був орієнтований увесь особовий склад місцевого відділку поліції. Для документування злочину на місце також вирушили фахівці ГУНП в Хмельницькій області, - розповідають у поліції.

Отримавши оперативну інформацію, поліцейські офіцери громади зупинили бус, на якому ймовірно пересувався нападник. Інформація підтвердилась. У салоні поліцейські виявили викрадені грошові кошти, пневматичний пістолет, яким погрожував розбійник, балаклаву тощо.

Розбійником виявився 48-річний місцевий житель. Його затримали в порядку ст. 208 КПК. Свої дії чоловік пояснив тим, що таким чином планував вирішити питання зі своїми фінансовими зобов’язаннями.

Наразі слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області за процесуального керівництва прокуратури вже оголосили затриманому підозру за ч. 4 ст. 187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного стану) ККУ. До суду скеровано клопотання про обрання чоловікові запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.

2ogoloshenya