Займались збутом амфетаміну: наркоділкам з Кам'янеччини загрожує 12 років в'язниці

На Хмельниччині оголосили підозри членам організованої злочинної групи, які займались збутом амфетаміну. Фігурантам може загрожувати до 12 років ув’язнення.

Про це повідомляють у поліції Хмельницької області.

За інформацією поліції. мешканці Кам’янець-Подільського району займались виготовленням та збутом амфетаміну методом закладок.

Раніше слідчі оголосили їм підозру за сімома статтями Кримінального кодексу України, а нещодавно ще додаткову підозру за вчинення злочинів у складі ОЗГ.

Нагадаємо, минулого року слідчі слідчого управління ГУНП  разом з  оперативниками управління боротьби з наркозлочинністю в Хмельницькій області ДБН НПУ та колегами із кримінальної поліції Кам’янець-Подільського райуправління поліції за процесуального керівництва обласної прокуратури викрили злочинну діяльність ОЗГ з Кам’янець-Подільського району.

Підозрювані обладнали приміщення літньої кухні на території домогосподарства одного з них спеціальним інвентарем та лабораторним посудом для виготовлення амфетаміну.

Збували амфетамін методом закладок. Для зручності безконтактного спілкування з клієнтами використовували спеціальний телеграм-канал, а для розрахунку використовували електронний гаманець. Частину зароблених від продажу наркотиків грошей витрачали на закупівлю прекурсорів для виготовлення чергових партій амфетаміну.

Крім того, один з підозрюваних за місцем проживання зберігав боєприпаси без передбаченого законом дозволу.

Під час обшуків поліцейські вилучили пакети з амфетаміном, більше сотні готових закладок, пакувальний матеріал, електронні ваги, банківські картки, мобільні телефони та sim-картки до них, обладнання для виготовлення наркотиків.

Раніше слідчі ГУНП в Хмельницькій області оголосили чоловікам підозри за сімома статтями Кримінального кодексу України. Наразі оголошена додаткова підозра за вчинення злочинів у складі організованої злочинної групи. Фігурантам може загрожувати до 12 років ув’язнення.

2ogoloshenya