На Кам'янеччині п’яний чоловік побив поліцейського, бо той відмовився мобілізувати його сина

П'яний чоловік вимагав у поліцейського мобілізувати сина до армії.

Подія сталася 25 вересня минулого року. Як стало відомо із вироку суду, близько 22 год. 40 хв. неподалік від центрального входу в приміщення магазину «Продукти» п'яний мешканець села Маків помітив службовий автомобіль поліції марки «Skoda», який зупинився біля входу в приміщення вище зазначеного магазину. Чоловік підійшов до дверей автівки та почав вимагати у поліцейського мобілізувати його сина. Правоохоронець роз'яснив порядок вирішення даного питання. Проте, п'яному порушнику це не сподобалось та він дав ляпаса поліцейському.

У суді  чоловік свою вину  визнав і розкаявся. Розповів, що того дня в його дружини було день народження. Вони вийшли до магазину на каву. Під’їхало поліцейське авто. Між ним і поліцейським виникла суперечка. Він ударив правоохоронця в обличчя. За що та яка причина конфлікту – не пам’ятає, бо був надто п’яним.

Дунаєвецький районний суд хулігана визнав винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.345 КК України і призначив  йому покарання у виді обмеження волі на строк 2 (два) роки.

2ogoloshenya