Меру Кам'янця-Подільського загрожує оголошення недовіри (ВІДЕО)

Опозиційна більшість депутатів Кам'янець-Подільської міської ради висловить недовіру діючому меру міста Михайлу Посітку.

Нагадаємо, вже понад 2 місяці не відбуваються засідання сесії Кам'янець-Подільської міської ради.

У блокуванні роботи депутати звинувачують саме міського голову, який "з незрозумілих надуманих причин" щоразу переносить засідання. Крім цього, народні обранці переконані, що Посітко блокує ініціативи більшості депутатів.

"Ми завжди підтримували і будемо надалі підтримувати всі важливі рішення що стосуються життєдіяльності громади  (ред. - серед них і розподіл коштів для потреб військових), однак сьогодні ми вкотре бачимо як ці питання ігноруються міської владою", - говорить депутат міської ради Олександр Марчук у відеозверненні, яке опублікував ТРК "Кам’янець-Подільський"

Депутатська більшість першочергово вимагає переглянути перерозподіл коштів на користь військових та включити в порядок денний обрання секретаря міськради.

" Головною вимогую депутатів є те щоб гроші, які надійшли до бюджету міста від військових мають їм повернутися. В першу чергу це стосується технічного забезпечення військових частин, що знаходяться у Кам'янці-Подільському", - додав Марчук.

В разі невиконання вимог депутати залишать за собою право скликати та провести позачергове засідання сесії Кам'янець-Подільської міської ради з двох питань:

1. Обрання серетаря міської ради

2. Дострокове припинення повноважень міського голови

Нагадаємо, засідання сесії міської ради заплановане на завтра, 16 березня.

 

2ogoloshenya