На війні з російськиНа війні з російськими окупантами загинув ще один кам’янчанин - Максим Калашніковми окупантами загинув ще один кам’янчанин - Максим Калашніков

Загинув Максим 13 березня на Бахмутському напрямку. Трагічну звістку повідомили у військовій частині А2738. 

Молодший сержант Максим Калашніков служив за контрактом у лавах ЗСУ з 2017 року. За час служби приймав участь  в АТО та ООС. Під час повномаштабного вторгнення російської нечесті без зволікань став на захист Батьківщини, розповідають у частині.

Народився Максим 16 жовтня 1997 року в місті Кам’янець-Подільський, Хмельницької області.

Зі слів командування військової частини, він був мужнім воїном вірним побратимом готовим завжди прийти на допомогу, але в запеклому бою з рашистськими загарбниками 13.03.2023 року між населеними пунктами Орєхово-Василівка та Міньківка Бахмутського району Донецької області Максим отримав важке поранення яке, на превеликий жаль, виявилось несумісне з життям.

« З сумом та біллю повідомляємо про загибель військовослужбовця військової частини А3479 безпосереднього підпорядкування військовій частині А2738 молодшого сержанта Калашнікова Максима Дмитровича. До останнього подиху був вірний присязі та українському народу.

Він був добрим товаришем, гарним сином, чудовим братом, люблячим чоловіком.

Важко підібрати слова втіхи, неможливо вгамувати біль від непоправної втрати.

Низько схиляємо голови в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю нашого військовослужбовця та висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Захисника України.

Вічні йому Слава і Шана !

Пам'ятаймо кожну хвилину кому   ми завдячуємо за своє життя і свободу !!!

Вічна Пам’ять і Слава кожному українському захиснику віддавшому життя за Україну !

Герої не вмирають ! Слава Україні Героям Слава !», - йдеться на сторінці військової частини.

Як повідомлялося раніше: 

Читайте також: 

2ogoloshenya