Бійка підлітків у Кам’янці- Подільському не є проявом субкультури «Редан» – офіційна заява поліції

Днями у місцевих пабліках в соцмережах та телеграм-каналах було опубліковано відео про бійку між підлітками в центрі Кам'янця-Подільського.

Сьогодні, 2 березня, у Кам’янець-Подільському районному управлінні поліції прокоментували відео, на якому нібито зображені учасники сумнозвісної російської субкультури «ПВК Редан».

 

У поліції запевнили, що працівники ювенальної превенції провели за даним фактом перевірку та встановили усіх учасників події. Конфлікт виник через раптові неприязні відносини та жодного стосунку до молодіжних рухів та субкультур не має.

Наразі, оскільки учасники конфлікту не досягли віку притягнення до адміністративної відповідальності, на їх батьків поліцейські склали протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте також: Кіберполіція встановила адміністратора телеграм-каналу «Редан»

Поліцейські наголошують батькам бути уважними до поведінки та оточення своїх дітей. А громадян, які стали випадковими свідками схожих випадків, закликають за все звертатися до поліції для встановлення обставин.
 

2ogoloshenya