10 березня у Кам’янці-Подільському стартує навчальна програма для молодих підприємців Акселератор соціального підприємництва - проєкт для тих, хто планує поєднувати прибуток із вирішенням соціальних проблем.

Про це розповів менеджер проєктів благодійної організації «Платформи соціальних змін» Олег Боянович. За його словами, програма націлена на підтримку соціальних підприємців, що прагнуть забезпечити стійкі економічні можливості громад.

Навчання передбачає проходження 4 офлайн-модулів, додає чоловік: "Це стратегічна ідея соціального підприємства, його місія, візія та бізнес-модель; проєктний менеджмент та робота з командою; фінансовий та ризик менеджмент; основи маркетингу та стартапів. Навчання передбачає не лише теоретичну частину, але й багато практики. Слухачі зможуть отримати менторську підтримку та залучити грант на розвиток власного бізнесу".

До участі запрошують соціальних підприємців, які мають ідею соціального бізнесу або вже пробували розпочати свою справу. Відбір на навчання здійснюється на основі заповненої анкети (реєстрація за посиланням: https://sochange-kamianets.webflow.io/).

"Чим детальніше ви опишете власну бізнес-ідею, тим вищі шанси потрапити на Акселератор. Зокрема, реєстраційна форма вимагає відповіді на всі питання", - каже Олег Боянович.

За його словами, за останні 7 років у програмі взяли участь понад 350 проєктів, 60% із яких продовжили свій розвиток після проходження навчання. Випускники розвинули соціальну складову бізнесу, збільшили дохід, розширили клієнтську базу і покращили умови життя у своїй громаді.

2ogoloshenya