"Тырим мелочь по карманам": у міськраді Кам'янця-Подільського звучать звинувачення про розкрадання коштів платників податків

"Тырим мелочь по карманам", - депутат міської ради Сергій Ведерніков під час засідання постійної комісії міської ради з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології.

23 лютого відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань землекористування.

Попри відсутність кворуму, депутати, готуючись до чергової сесії міської ради, обговорили низку земельних питань.

Найбільшу дискусію викликало питання виготовлення землевпорядної документації під кладовища, які знаходяться у селах Кам'янець-Подільської громади.

На таку документацію витратили 100 тисяч гривень бюджетних коштів. Розпорядником коштів виступив департамент ЖКГ під керівництвом депутата міської ради Аракела Межлум'яна.

Депутатка Олеся Понятовська зазначила, що ціни за землевпорядну документацію були завищені, тому що лише "графічні матеріалі коштували більше як весь проект землеустрою".

"В нас в місті є міське кладовище, руський цвинтар, єврейський цвинтар, польський цвинтар. Під цими цвинтарями земля не оформлена. Під діючих кладовищем земля оформлена частково. То ми тут в місті, в себе під носом, не робимо таких дій…" –додала Олеся Понятовська.

2ogoloshenya