Сьогодні, 9 лютого, на Хмельниччині відключень світла не буде

Енергетики усю добу фіксуватимуть необхідну потребу електричного навантаження на область. Відповідно погодинних відключень та інших обмежень у цей день не буде.

В подальшому ж результати вимірів будуть використовуватися для визначення ліміту для області.

У "Хмельницькобленерого" закликають не використовувати електричну енергію надмірно. Просто використовуйте її в комфортному для себе режимі.

Як розподіляються ліміти: https://bit.ly/3RH1i2j

Разом з тим зазначимо, що у випадку масованих ракетних обстрілів по енергетичній інфраструктурі та, як наслідок, виникнення значного дефіциту доступної потужності в енергосистемі України, проведення режимних вимірів мають бути перенесені до стабілізації ситуації.

У випадку відсутності електричної енергії в четвер, 9 лютого, потрібно звертатися до Кол-центру (https://hoe.com.ua/page/call-tsentr) АТ «Хмельницькобленерго» або ж оформлювати звернення щодо відсутності електричної енергії за допомогою чат-ботів iEnergo у Viber viber://pa?chatURI=ienergobot чи Telegram (https://t.me/ienergobot.).

Погодинні відключення чи інші обмеження не будуть застосовуватися, але відсутність технологічних порушення чи аварії гарантувати неможливо, - додали в обленерго.

2ogoloshenya