Вечірній Кам'янець, новини Кам'янеччини, гвардія наступу, набір

За перший день набору до "Гвардії наступу" звернулися тисячі добровольців.

Про це Національна гвардія України повідомляє в Телеграмі.

«У структурі Міністерства внутрішніх справ України розпочався набір добровольців до штурмових бригад у складі Національної гвардії, Національної поліції та Держприкордонслужби. Уже фіксується позитивна динаміка щодо подачі заявок на вступ до лав штурмових бригад під егідою МВС України», – зазначили в Нацгвардії.

Зокрема, через центри надання адміністративних послуг звернулися 3086 громадян, з них подали заявки – 527. Про бажання долучитися до штурмових підрозділів Національної поліції заявила 291 людина, до Нацгвардії – 114, до Державної прикордонної служби – 122.

На цільовий сайт storm.mvs.gov.ua були подані 2049 анкет: до штурмових підрозділів Нацполіції – 535, Нацгвардії – 1200, Держприкордонслужби – 314.

На «гарячу лінію» з питань консультації щодо вступу та діяльності штурмових бригад МВС надійшли 480 дзвінків: щодо штурмових підрозділів Нацполіції – 142, Нацгвардії – 182, Держприкордонслужби – 156.

Проконсультуватись та записатись до підрозділів "Гвардії наступу" в Кам'янці-Подільському можна в приміщенні міської ради за адресою: майдан Відродження,1

Також у поліції нагадують, що подати заявку на вступ до обраної вами штурмової бригади можна на сайті storm.mvs.gov.ua та за номером телефону 0800100020

2ogoloshenya