Ввечері, 26 січня,  з подругою вирішили зайти у магазин «Мрія» по вулиці Героїв Небесної Сотні. Обравши товар, ми спокійно стояли у черзі до каси. Нічого не віщувало біди…

У магазині було людно, продавці привітні, атмосфера спокійна… Тут з натовпу вибігла жінка і , вживаючи нецензурну лексику, накинулася на іншу жінку. Усі з подивом перевели погляд на сцену, яка розігралася. Жінка ,з пляшкою горілки під однією рукою, а в іншій, тримаючи ще одну пляшку, лаялася на весь магазин. Діти налякано ховалися за своїх батьків, ніхто не розумів, що коїться. Далі ця особа почала бігти з погрозами , зачепила пляшки з пивом, розбила їх, вибила з рук телефон тій особі, що погрожувала, кидалася на продавців, погрожувала фізичною розправою усім. Люди поспіхом покидали магазин.

Йдучи дорогою додому, я перебувала у шокованому стані. У нас війна, а у такому маленькому місті ми не знаємо, де на нас чекає небезпека. Адже та інша жінка навіть слова не сказала тій скаженій особі. Мабуть, прийшла зробити покупки…
Вже пройшов навіть не один день, а мені ця особа і сама історія не дає спокою. Я пригадала, що цю скажену бабу бачила вже. Це Валерія Ухіна – помічник депутата міської ради Ірини Шелепницької. Ось чому вона може так себе поводити. Та бідна жінка, мабуть, не підтримала їх на виборах, а , може, десь висловилася, тому потерпіла від нападок неадекватної.
Пересуваючись містом або роблячи покупки в магазині, будьте пильні, хто знає скільки ще таких помічників є.

Якщо Ви стали свідком протиправної соціальної поведінки будь-якої посадової особи (незважаючи на статус та посаду) пишіть нам на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

2ogoloshenya