Упізнали медики в розважальному центрі: дівчину, яку розшукували на Кам’янеччині, знайдено

В понеділок, 23 січня, поліція публікувала повідомлення про розшук 16-річної дівчини Анастасії Коваленко, яка зникла з місця проживання в селі Балин.

Як розповіли правоохоронці, дівчина тимчасово проживає, як внутрішньо переміщена особа, в гуртожитку місцевого училища. Про її зникнення до поліції повідомила вихователька навчального закладу. Через декілька годин зниклу дівчину знайшли в одному із розважальних центрів міста.

Як виявилось, Анастасія не попередивши вихователя, намагалась поїхати в гості до сестри в іншу область. Для цього вона дісталась Кам’янця-Подільського, але дезорієнтувалась в місті.

Дівчині стало погано і вона зайшла в один із розважальних центрів. Там працівники центру поцікавились її станом та викликали швидку допомогу. А вже медики, які прибули на виклик, впізнали дівчину за орієнтуванням в соцмережах та викликали поліцію.

Дякуємо усім небайдужим громадянам, які долучились до пошуків Анастасії. Наразі вона знаходиться у відділку поліції та очікує на вихователів, які заберуть її за місцем проживання.

2ogoloshenya