Матері загиблого на війні Романа Горбатюка вручили орден "За мужність"

Начальник першого відділу Кам’янець-Подільського РТЦК та СП підполковник Роман Юрчик вручив орден матері загиблого герояроман горбатюк Романа Горбатюка.

Про це повідомляють у Новодунаєвецькій селищній раді.

Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджено орденом "За мужність" III ступеня воїна - героя з Дунаєвеччини Горбатюка Романа Станіславовича (посмертно).

 

«Кривава війна, на жаль, забирає найсміливіших та найвідважніших. Але ми пам’ятаємо кожного, хто за покликом серця став на захист рідної землі та віддав своє життя за українську державність. Ми завжди будемо вдячні всім, хто до останнього подиху залишився вірним військовій присязі. Я вклоняюсь перед кожною родиною, кожною матір’ю, батьком, дружиною, сином та донькою наших незламних воїнів, яких так і не дочекались вдома. Нехай вручені сьогодні ордени будуть нагадувати про велике серце наших земляків, їхню відвагу і любов до України ", - повідомляють на сторінці селищної ради у соцмережі, посилаючись на слова підполковника Романа Юрчика.

2ogoloshenya